play

 

Song študentov SOŠ drevárskej     

 

 

 

 

 

Články

Rok 2020 sme začali kurzom zameraným na zimné športy

Vianočné prázdniny na začiatku kalendárneho roka 2020 si devätnásť prvákov našej školy predĺžilo účasťou na lyžiarskom a snoubordingovom kurze. V osvedčenom stredisku Jasenskej doliny, ale v inom ubytovacom zariadení ako v predošlých rokoch, sme od 6. do 10. januára prežili týždeň plný nielen športových zážitkov, ale aj rôznych hier a zábavy. A prvé dva dni využili prázdninový čas, aby si s nami súkromne zalyžovali aj žiačky z tretieho a štvrtého ročníka.

Od športového vyžitia na svahu nás neodradil ani štvrtkový dopoludňajší dážď. Sneh, ktorý v našich končinách chýba, sme si vychutnali aj pri guľovačke. Nechýbala ani súťaž o najoriginálnejšie pyžamo spojená so speváckou, tanečnou a recitačnou zložkou (víťazom sa stal Filip Porubský), či vedomostný kvíz  s 36 otázkami o Slovensku, lyžovaní a snoubordingu, lyžiarskom stredisku v Jasenskej doline i našej škole (vyhrala izba č. 13 - Duranzia, Mišuta a Šarina) alebo záverečná rozlúčková diskotéka.

Zúčastnení vytvorili výbornú partiu, vznikli nové kamarátstva a ostatní prváci, ktorí možnosť zúčastniť sa "lyžiarskeho" nevyužili, môžu ľutovať.

lyziarsky

lyziarsky2

lyziarsky1